juhlatilat helsinki - järjestä unohtumattomat tilaisuudet

Ravintola Kaarti toimii lounas- ja brunssiajan ulkopuolella tilausravintolana aina pienille ryhmille tai jopa 250 hengen tilaisuuksiin asti!

Meillä järjestät mieleenpainuvat tilaisuudet kuten häät, syntymäpäivät, ristiäiset tai muistotilaisuudet. Myös yritysten tykypäivät, kokoukset ja asiakastilaisuudet onnistuvat vaivatta! Kun etsinnässä on uniikki hääpaikka Helsingistä, tule ihmeessä tutustumaan tiloihimme ja varaa juhlatila hyvissä ajoin.

Aina ei edes tarvita syytä, läheisiä voi kutsua koolle ihan muuten vaan nauttimaan hyvästä ruuasta!

Juhlatilat & kokoustilat nostalgisessa miljöössä


Ravintolamme sijaitsee kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoisessa rakennuksessa, sillä Taivallahden Kasarmialue on Museoviraston suojelukohde ja sitä on aikoinaan kehuttu Pohjoismaiden upeimmaksi ja moderneimmaksi kasarmiksi.

Tänä päivänä tilat on restauroitu kokonaan tyylikkäästi alkuperäänsä kunnioittaen ja vanha Kaartin soittokunnan ruokala on uudistettu palvelemaan asiakkaitaan monimuotoisesti. Kokous- ja juhlatilat muokkaantuvat helposti niin pienille kuin isoimmille ryhmille, muutamasta hengestä aina 250 hengen tilaisuuksiin asti.

Kesällä käytössänne on myös kaunis kasarmikorttelin sisäpihan terassi, jonne mahtuu n. 100 henkeä!

Monipuolisissa tiloissamme on käytössä myös nykyaikaiset av- ja kokousvälineet. 

Hyvä tietää


Ravintola Kaarti sijaitsee Töölössä hyvien kulkuyhteyksien varrella Mechelininkadun ja Pohjoisen Hesperiankadun risteyksessä. Käyntiosoitteemme on Pohjoinen Hesperiankatu 33 A, 00100 Helsinki. Töölöntorilta, jossa pysähtyvät useampi bussi sekä raitiovaunu, on matkaa ravintolaan noin 500 m. Ravintolan edestä löytyy lisäksi maksullisia parkkipaikkoja molemmin puolin Hesperiankatua. Juhla- ja kokousvieraiden on helppo saapua paikalle. 

Ruoka ja palvelu - räätälöitynä juuri teille 


Ruokatarjoilut suunnitellaan ja sovitaan erikseen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Ruokatarjoilut sekä palvelumme ovat aina ensiluokkaista. Valmistamme kaikki ruokamme itse ja ravintolan ruokatarjonta rakentuu aina tuoreisiin, kotimaisiin raaka-aineisiin. Kaikki ruoat valmistetaan myös laktoosittomina. Meiltä ­­­saat näyttävät buffetit, juhlavat lautastarjoilut tai rennommat cocktail-tilaisuudet, kerro meille tapahtuman luonne ja räätälöimme tilaisuutenne tarjoilut juuri teille sopivaksi! Esimerkiksi hääpaikka on yksi tärkeän päivän isoimmista päätöksistä - me voimme taata sekä toimivan tilan että viimeisen päälle parin toiveet ylittävän tarjoilun.

Tilan tarkemmat tiedot 


  • A-oikeudet
  • Tarjoiluhenkilökunta
  • Videotykki + valkokangas ja fläppitaulu
  • Äänentoistolaitteet
  • Tilan loppusiivous

Meiltä saat juhlatilat viimeisen päälle laitettuna. Voit tilata tilaisuuteesi hymyilevän tarjoiluhenkilökunnan ja jättää myös loppusiivouksen meidän huoleksemme. Kun varaat tilaisuuteesi koko paketin, voit keskittyä itse vieraiden kanssa seurusteluun! 

Kuvia tiloista


Käy tutustumassa ravintolan tiloihin rohkeasti paikan päällä! Juhlatilat muuntautuvat toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Ota yhteyttä, niin teemme tapahtuman, joka muistetaan!


Kun haluat ikimuistoiset juhlat tai kokoukset, kutsu vieraasi tai yhteistyökumppanisi Ravintola Kaartiin Helsinkiin!

Ota yhteyttä ja varaa ravintolamme tilaisuuteesi jo nyt: 

toimisto@ravintolakaarti.fi tai Emilia Aalto, puh. 050 564 3646