tilaisuudet/juhlatilat

Ravintola Kaarti toimii lounas- ja brunssiajan ulkopuolella tilausravintolana aina pienille ryhmille tai jopa 250 hengen tilaisuuksiin asti!

Meillä järjestät mieleenpainuvat tilaisuudet kuten häät, syntymäpäivät, ristiäiset tai muistotilaisuudet. Myös yritysten tykypäivät, kokoukset ja asiakastilaisuudet onnistuvat vaivatta!

Aina ei edes tarvita syytä, ihan muuten vaan voi kutsua läheisiä koolle nauttimaan hyvästä ruuasta!

Tilat


Ravintolamme sijaitsee kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoisessa rakennuksessa, sillä Taivallahden Kasarmialue on Museoviraston suojelukohde ja sitä on aikoinaan kehuttu Pohjoismaiden upeimmaksi ja moderneimmaksi kasarmiksi.

Tänä päivänä tilat on restauroitu kokonaan tyylikkäästi alkuperäänsä kunnioittaen ja vanha Kaartin soittokunnan ruokala on uudistunut palvelemaan monimuotoisesti asiakkaitaan. Tilat muokkaantuvat helposti niin pienille, kuin isoimmille ryhmille muutamasta hengestä aina 250 hengen tilaisuuksiin asti.

Kesällä käytössänne on myös kaunis kasarmikorttelin sisäpihan terassi, jonne mahtuu n.100 henkeä!

Tiloissamme on käytössä myös nykyaikaiset av- ja kokousvälineet.

Hyvä tietää


Ravintola Kaarti sijaitsee Töölössä hyvien kulkuyhteyksien varrella Mechelininkadun ja Pohjoinen Hesperian kadun risteyksessä. Käyntiosoitteemme on Pohjoinen Hesperiankatu 33 A 00100 Helsinki. Töölön torilta, jossa pysähtyvät useampi bussi sekä raitiovaunu, matkaa ravintolaan noin 500m. Ravintolan edestä löytyy lisäksi maksullisia parkkipaikkoja molemmin puolin Hesperian katua.

Ruoka ja palvelu


Ruokatarjoilut suunnitellaan ja sovitaan erikseen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Ruokatarjoilut sekä palvelumme ovat aina ensiluokkaista. Valmistamme kaikki ruokamme itse ja ravintolan ruokatarjonta rakentuu aina tuoreisiin, kotimaisiin raaka-aineisiin. Kaikki ruoat valmistetaan myös laktoosittomina. Meiltä ­­­saat näyttävät buffetit,  juhlavat lautastarjoilut tai rennommat coctail-tilaisuudet, kerro meille tapahtuman luonne ja räätälöimme tilaisuuttenne tarjoilut juuri teille sopivaksi!

Tarkemmat tiedot


A-oikeudet
Tarjoiluhenkilökunta
Videotykki + valkokangas ja fläppitaulu
Äänentoistolaitteet
Tilan loppusiivous

Kuvia tiloista


Käy tutustumassa ravintolan tiloihin rohkeasti paikanpäällä!

Ota yhteyttä, niin teemme tapahtuman, joka muistetaan!


toimisto@ravintolakaarti.fi

tai Emilia Aalto, puh.050 564 3646