Catering & pitopalvelu Helsinki

Tarjoamme ammattitaitoamme erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien toteuttamiseen ympäri vuoden. Voit herkutella joko ravintolassamme tai asiakkaan itse valitsemassa tilassa. Ammattitaitoinen catering- ja pitopalvelu on vain yhteydenoton päässä! 

Asiakaslähtöistä palvelua 

Suunnittelemme tarjottavat aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Palvelumme kattaa kaiken astioista kuljetukseen ja tarjoiluun, myös kokin saa halutessaan paikan päälle. Henkilökuntamme hoitaa tarjoilut aina yhtä laadukkaasti. Meiltä saat hymyilevää ja henkilökohtaista palvelua. Kaiken toimintamme tavoite ja päämäärä on tyytyväiset asiakkaat. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti ja otamme huomioon jokaisen asiakaspalautteen. 

Yksityis- ja yritystilaisuudet

Meidän avullamme järjestät mieleenpainuvat yksityistilaisuudet kuten häät, syntymäpäiväjuhlat, ristiäiset tai muistotilaisuudet. Myös yritysten tykypäivät ja työpaikan kokoukset onnistuvat vaivatta. Catering- ja pitopalvelu onnistuu sujuvasti ja ammattitaidolla niin, että voit itsekin nauttia tilaisuudesta! 

Aina ei tarvita edes syytä, ihan muuten vaan voi kutsua läheiset koolle nauttimaan hyvästä ruuasta!

UPEA NOSTALGINEN MILJÖÖ

Taivallahden Kasarmit on Taka-Töölössä sijaitseva kasarmialue, joka on rakennettu vuosina 1935-1938. Rakennuksessa on toiminut aiemmin muun muassa Helsingin Autokomppania sekä se on ollut aiemmin myös Kaartin soittokunnan kotipesä.

Museovirasto on listannut kasarmit valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen luetteloon ja ne on valittu myös modernin arkkitehtuurin kohteeksi Suomessa. Tällä hetkellä ne toimivat kokonaan asuin- ja liiketiloina. Kasarmialue on museoviraston suojelukohde, joka on restauroitu kunnioittaen rakennuksen vanhan ajan henkeä.

Olemme myös halunneet korostaa paikan historiaa niin henkilökunnan vaatetuksen kuin ravintolan somistuksen avulla. Ruokatarjonnasta sekä sisustuksesta löytyy myös sopiva ripaus nykyaikaa. Tervetuloa tutustumaan upeisiin tiloihin ja ainutlaatuiseen tunnelmaan! 

HYVÄT KULKUYHTEYDET 

Ravintolamme sijaitsee Taivallahden Kasarmialueella vanhan Autokomppanian tiloissa Töölössä. Järjestit sitten yksityistilaisuuden tai kokouksen, juhlavieraiden, asiakkaiden, työkollegoiden ja yhteistyökumppaneiden on helppo löytää perille. 

Käyntiosoitteemme on Pohjoinen Hesperiankatu 33 A, Helsinki. Bussi ja ratikka kulkevat 500 metrin päässä olevalle Töölöntorille näppärästi. Samalla kadulla on myös useita maksullisia parkkipaikkoja. 

Kutsu siis niin tuttavat kuin työkaverit maittavan ruoan ja upean palvelun luo Helsinkiin, Ravintola Kaartiin!  

Ota yhteyttä, niin teemme tapahtuman, joka muistetaan! Pitopalvelumme auttaa sinua mielellään. 

Sähköpostitse: toimisto@ravintolakaarti.fi

tai puhelimitse: 050 564 3646 / Emilia Aalto