yksityistilaisuudet/juhlatilat

Meillä asiakkaan on mahdollista hemmotella niin itseään kuin läheisiään hyvällä ja taidokkaalla ruualla! 

Meidän avulla järjestät mieleenpainuvat yksityistilaisuudet kuten häät, syntymäpäivät, ristiäiset tai muistotilaisuudet. Myös yritysten tykypäivät ja työpaikan kokoukset onnistuvat vaivatta. Aina ei edes tarvita syytä, ihan muuten vaan voi kutsua läheisiä koolle nauttimaan hyvästä ruuasta!

Tilat

Ravintolamme sijaitsee kulttuurihistoriallisesti mielenkiintoisessa rakennuksessa, sillä Taivallahden Kasarmialue on Museoviraston suojelukohde ja sitä on aikoinaan kehuttu Pohjoismaiden upeimmaksi ja moderneimmaksi kasarmiksi.

Tänä päivänä tilat on restauroitu kokonaan tyylikkäästi alkuperäänsä kunnioittaen ja vanha Kaartin soittokunnan ruokala on uudistunut palvelemaan monimuotoisesti asiakkaitaan. Tilat muokkaantuvat helposti niin pienille, kuin isoimmille ryhmille muutamasta hengestä aina 250 hengen tilaisuuksiin asti.

Tiloissamme on käytössä myös nykyaikaiset av- ja kokousvälineet.

Anniskeluluvat

Ravintolassamme on A-oikeudet.

Hyvä tietää

Ravintola Kaarti sijaitsee Töölössä hyvien kulkuyhteyksien varrella Mechelininkadun ja Pohjoinen Hesperian kadun risteyksessä. Käyntiosoitteemme on Pohjoinen Hesperiankatu 33 A 00100 Helsinki. Töölön torilta, jossa pysähtyvät useampi bussi sekä raitiovaunu, matkaa ravintolaan noin 500m. Ravintolan edestä löytyy lisäksi maksullisia parkkipaikkoja molemmin puolin Hesperian katua.

Ruoka ja palvelu

Ruokatarjoilut suunnitellaan ja sovitaan erikseen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Ruokatarjoilut sekä palvelumme ovat aina ensiluokkaista. Valmistamme kaikki ruokamme itse ja ravintolan ruokatarjonta rakentuu aina tuoreisiin, kotimaisiin raaka-aineisiin. Kaikki ruoat valmistetaan myös laktoosittomina. Meiltä ­­­saat näyttävät buffetit sekä upeat lautastarjoilut tilaisuuteesi.

Kuvia tiloista

Käy tutustumassa ravintolan tiloihin rohkeasti paikanpäällä

Ota yhteyttä, niin teemme tapahtuman, joka muistetaan!

toimisto@ravintolakaarti.fi

tai Emilia Aalto, puh.050 564 3646