Kaartin Vappu 1.5

3.4.2018

KAARTIN VAPPUBRUNSSI 1.5.

I KATTAUS klo 10:30-13:30 – II KATTAUS klo 14-17

Menu

ALKURUUAT:

Salaattia yrteistä & sydänsalaatista sekä vadelmavinegretteä (M,G,V)

Parsa-savukaritsasalaattia (M,G)

Kirkasta perunasalaattia varhaisperunoista (M,G)

Pikkelöityjä kevätkasviksia (M,G,V)

Marinoitua hirssiä, parsakaalia & silkkitofua (M,G,V)

Rapucheviche (M,G)

Sarfvikin savulohta & seesammarinoitua retikkaa (M,G)

Sarfvikin sinappi- ja valkosipulisilakoita (L,G)

Keitettyjä tilliperunoita (M,G)

Quiche Lorraine (L) & Vuohenjuusto-punajuuri Quiche (VL)

Talon leipävalikoima, croisantteja, karjalanpiirakoita (L)

Juustoja (VL,G), artesaanileikkeleitä

Hummusta, levitettä & munavoita (L,G)

PÄÄRUUAT:

Savustettua porsaan niskaa & tummaa timjami-valkosipulikastiketta (L,G)

Paahdettua lohta & valkoviinikastiketta (L,G)

Kesäkurpitsamunakasta (L,G)

Suolapaahdettua maa-artisokkaa & majoneesia paahdetusta valkosipulista (L,G)

Bataattipaistosta (L,G)

JÄLKIRUUAT:

Juustolajitelma (VL,G), keksejä (M) & omenachutneyta (M,G)

Tuoreita hedelmiä (M,G)

Laku- & suklaafudgea (L,G)

Passion-valkosuklaamoussekakkua (L,G)

Minimunkkeja (L)

Tippaleipiä (L)

JUOMAT:

Simaa

Tuoremehua

Porkkana- & herukanlehtismoothieta (M,G)

Kahvia & teetä

35€ henkilö (lapset 1-12v 1€/ikävuosi)

Tervetuloa viettämään vappua kanssamme!

Ilmoitathan varausta tehdessäsi mahdolliststa ruoka-aineallergioista.

Pöytävaraukset:
www.ravintolakaarti.fi
toimisto@ravintolakaarti.fi
puh. 0504002792